Simpson Strong-Tie panostaa vahvasti Suomen markkinoille

Catena 1200x675

Maailman johtava kantavien puurakenteiden rakennustarvikkeiden valmistaja jatkaa yhä kasvuaan, ja panostaa jatkossakin innovaatioihin. Nyt Simpson Strong-Tie vakauttaa asemansa Pohjoismaissa tuomalla organisaationsa myös Suomeen. 

Siitä lähtien, kun vuonna 1956 Simpson Strong-Tie tuotti ensimmäisen palkkikenkämallinsa, yritys on järjestelmällisesti laajentanut toimintaansa. Nykyään Simpson Strong-Tie toimii jo lähes kaikkialla maailmassa, ja tuotantoa on jo jokaisella mantereella. 

Yrityksellä on tehtaita ja jakelukeskuksia myös Euroopassa, ja Suomea lähimpänä valmistetaan ruuveja, nauloja ja liittimiä Ruotsissa ja Tanskassa. Panostaminen suomalaisiin markkinoihin on siis varsin luonnollinen askel, sillä puurakentamisen perinne on myös Suomessa – kuten muissakin Pohjoismaissa – yhä voimissaan, ja jopa vahvasti uudessa nousussa. 


Kiinnostavia mahdollisuuksia tuotekehitykselle

Suomalainen rakennusperinne nojaa vahvasti puurakentamiseen. Viime vuosina puurakentamisen uusi tuleminen on synnyttänyt kokonaisia puutaloalueita eri puolille Suomea. Suomessa on myös toteutettu vuosien 2016-2023 välillä ympäristöministeriön toimesta Puurakentamisen ohjelmaa, jonka tavoitteena oli edistää ja lisätä puun käyttöä niin kaupunkien rakentamisessa, julkisessa rakentamisessa kuin suurissa puurakenteissa, kuten halleissa ja silloissa.

- Näitä tavoitteita vasten on hyvin helppoa suhtautua luottavaisesti tuotteidemme sopivuuteen suomalaiseen rakentamiseen. Olemme puurakentamisen edelläkävijä, ja kehitämme jatkuvasti eri markkinoiden tarpeisiin erilaisia innovaatioita, kertoo Johanna Bülow, Simpson Strong-Tie:n Pohjoismaiden markkinointikoordinaattori kertoo. 

- Arvostamme myös suomalaisten osaamista ja näkemystä puurakentamisessa, ja tämä tarjoaa meille myös mielenkiintoisen mahdollisuuden tuotekehityksen ja innovoinnin näkökulmasta, Bülow lisää

Simpson Strong Tie:llä on kaksi testauslaboratoriota Euroopassa, Englannissa ja Saksassa, joissa tuotteille tehdään laajat testaukset niiden vahvuuden ja toimivuuden varmistamiseksi. Suoritetuilla testeillä tuotteiden vaatimustenmukaisuus jokaisen erillisen tuotteen omilla markkinoilla. 


Tuotevalikoima laajenee Suomessa

Simpson Strong-Tie on toki tunnettu ja tunnustettu tuotemerkki jo entuudestaan Suomessa, ja markkinoilla on ollut saatavilla yrityksen tuotteita jo pidempään. 

- Meillä on nyt kuitenkin tarkoitus laajentaa valikoimaamme Suomen markkinalla, ja panostaa niin ammattilais- kuin kuluttajamarkkinoillekin uudella volyymilla, Johanna Bülow jatkaa. 

Meillä on monia tuotteita, kuten Quik Drive tai Wind Secure, jotka kiinnostavat varmasti sekä ammattilaisia että kuluttajia, mutta jotka eivät vielä ole saaneet tarpeeksi huomiota Suomessa. Tämän aiomme muuttaa, Bülow kertoo.

 Vierailijat ovat tervetulleita Finnbuild-messuilla osastolle 6n57

Helsingissä Messukeskuksessa järjestetään jälleen 8.-10.10.2024 jo 50-vuotista taivaltaan juhlivat Finnbuild-messut. Simpson Strong-Tie on messuilla mukana näytteilleasettajana. 

- Toivotamme kaikki vieraat tervetulleiksi tutustumaan Simpson Strong-Tie:n tuotteisiin osastolle 6n57. Perustajamme Barclay Simpsonin sanoin: ”Meidän vastuullamme on auttaa muita kaikin mahdollisin tavoin”. Se on yhä tärkeä arvomme, ja peilautuu kaikkeen toimintaamme. Olemme täällä asiakkaitamme varten, Johanna Bülow päättää. 

 

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi